Ieder product dat wij afleveren moet voldoen aan andere eisen. Hier gaat een proces aan vooraf en speelt persoonlijk contact een belangrijke rol bij. Wij hebben zoveel mogelijk overleg met onze klanten, om zo tot het perfecte eindproduct te komen dat volledig naar wens is. Samen met u proberen wij de opdracht zo helder mogelijk in beeld te krijgen. U kunt uw ideeën en wensen met een gerust hart voorleggen. Wij zorgen ervoor dat dit wordt vertaalt naar een kwalitatief product. Daarnaast kunt u bij Drukkerij Zaansprint ook terecht voor advies. Twijfelt u over het soort papier, de kleuren of welk kaartje u moet kiezen? Dankzij onze vakmanschap en jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van goed advies.

Kiezen van het juiste kaartje

Wanneer het gaat om een trouwkaart of geboortekaartje moet u goed de tijd nemen en niet overhaast een beslissing maken. Het gaat tenslotte om een bijzondere en speciale gebeurtenis. Drukkerij Zaansprint beschikt over diverse boeken vol met voorbeelden. Hier kunt u uw inspiratie uithalen. Uiteraard hoeft u een voorbeeld niet één op één te kopiëren, maar u kunt hier onderdelen uithalen die u graag terug wilt zien op uw kaart. Naast de voorbeeldboeken hebben wij een groot portfolio vol kaartjes die wij hebben gemaakt voor andere klanten.

Advies nodig?

Heeft u binnenkort een grote drukopdracht of bent u op zoek naar een origineel trouw- of geboortekaartje? Dan bent u bij Drukkerij Zaansprint aan het juiste adres. Wij adviseren u graag en ontwerpen een kaartje dat perfect aansluit op uw wensen. U kunt voor advies en voorbeelden binnenlopen in onze drukkerij aan de Zaanweg 21 in Wormerveer. Voor meer informatie kunt u bellen naar 075 – 62 88 461 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht